man, vrouw, manvrouw, homo, hetro...doens't matter - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Nico Velde - WaarBenJij.nu man, vrouw, manvrouw, homo, hetro...doens't matter - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Nico Velde - WaarBenJij.nu

man, vrouw, manvrouw, homo, hetro...doens't matter

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nico

30 Juni 2008 | Thailand, Bangkok

Op dit moment ben ik eigenlijk te gaar om een bericht te plaatsen door gisteravond. Het was echt te bizar voor woorden..maar wel leuk. We zitten sinds gisteren in Chiang Rai, een plaats in het noord/westen van thailand. De eerste indruk van deze plaats was: touristentrekpleister nr 1. Alleen maar restaurantjes waar je westers eten kon halen en de tuktuk driver heeft ons keihard afgezet (dan bedoel ik niet het afzetten bij de hostel). Pam's house, daar werden we afgezet (nu bedoel ik het wel, a bit confused isn't it). Pam's house is weer een geweldige hostel van een zeer aardige vrouw (ik noem haar maar Pam omdat ik haar naam telkens vergeet). Na een potje schaken, poolen en tv kijken (thais, dus je snapt er nix van:D) en praten met Pam, stelde ze voor om uit te gaan..WY NOT!. Pam is 42 en had al meteen heel veel over haarzelf verteld, dat haar man voor een paar maanden weg was, over haar nichtje, over de wilde Full Moon Party's met XTC etc etc..ze lult de oren van je kop. We kwamen in een 'discotheek' terecht waar eerst live muziek werd gespeelt en daarna een dj met voetbal op het scherm. Ik liep door de menigte en ik kon alleen maar glimlachen.. WAAR BEN IK BELAND. Na wat biertjes en wodka ging ik maar met de meiden praten en dansen, ze zijn daar heeel verlegen en spreken gebrekkig engels. Bij het eerste meisje had ik da al in de gaten, na 10 minuten over niks gepraat stelde ze aan haar 'vriendin' voor. 'ze' was erg lang maar leek opzich wel op een meisje, totdat 'ze' begon te praten.. ik dacht WTF en ik wist niet hoe snel ik weer terug moest naar Pam en Mark. Paar minuten later dacht is, jezus dat was bizar..maar dit ga ik zeker in mijn verhaal zetten..je maakt wat mee! Daarna zat ik met Pam in de rokers ruimte (mark was naar de toilet) en ze vertelde dat ze geil was en begon mijn gezicht te likken, weer bizar.. een getrouwde vrouw van 42, dubble as old as me. Toen ging ik weer met homo's hetro's travo's ik weet met wie ik nog meer heb gelul maar het was wel tegek:P want iedereen geeft je wiskey:D. Rond 4 uur gingen we terug lopen en naar een andere bar...daar zat ik weer omring tussen vrouwen en manvrouwen. Ik probeerde ze uit te leggen dat ik op vrouwen val maar ik veel respect heb voor ze dat ze dat durven zeg maar, ik (en mike,rolf,dirk,niels etc) weet hoe het voelt:D:D:D.

Daarna met onze zatte hoofden terug naar hostel, daar liet pam nog haar tieten en keizersnee zien... ik was heel polite en probeerde haar duidelijk te maken dat ik daar niet van gedient ben, HAHA:D.

Dat was het, kom maar op met die berichten. HAHA

Greetz

Nico de Velde

• 30 Juni 2008 - 10:18

Je Moeder:

Bliksems, ik ben blij dat jullie daar samen zijn. Als er spierballen nodig zijn is mijn Nico de man, voor de nuchtere reacties: hersens erbij houden- hebben we Mark. HOOP IK.
    Maar wel geweldig jongens.
    Dat keihard afzetten van die tuktuk ging maar over een paar tientjes..hoop ik.
    Ik hoop wel een hele hoop.
    Maar weet zeker dat jullie deze vakantie nooit zullen vergeten.

• 30 Juni 2008 - 10:21

Ome Peet:

haha pas op voor die she-males gozer! Met een paar biertjer achter je mik zien ze ze er misschien goed uit maar trap er niet in ;)

Veel plezier nog en pof wat fotos op je site.

• 30 Juni 2008 - 11:06

Vaders:

Jullie kunnen niet later zeggen dat je niet goed voorgelicht was voordat jullie naar Thaipoppenland gingen.
    XOOX jullie oude heer

• 01 Juli 2008 - 07:28

Koning:

Hatseflats! Echte travestieten ontmoet.. kan je niet vragen of ze in mijn jury willen zitten volgend jaar?:D

• 01 Juli 2008 - 20:26

Winnie:

whoehaaaaaa, Die Lola's toch............

• 02 Juli 2008 - 14:44

Niels Floitmen:

Haha, mja en toen begon die 42 jarige vrouw men gezicht te likken:p, jep das bizar..
    Wel leuk geschreven man:) ik ga zeker elke dag ffies langs je site hoppe:p
    Latâh Niels

• 06 Juli 2008 - 07:46

Mike:

Hahahaha! Goed bezig nico!