Lekker actief!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Nico Velde - WaarBenJij.nu Lekker actief!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Nico Velde - WaarBenJij.nu

Lekker actief!!!!!!!!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nico

30 Juni 2008 | Thailand, Bangkok

De laatste avond in Bangkok was erg gezellig, een beetje te gezellig. Op het balkon van onze verdieping (the place 2b) ontmoeten we in het begin van de avond 2 gasten. Een canadees en een profvoetballen uit singapore, erg chille gasten..waar we wat Thaise biertjes mee hebben gedronken. Ze gingen later op de avond uit, maar wij zagen daar vanaf omdat we de volgende dag erg vroeg moesten opstaan. Daarna kwamen er nog 2 brazialiaanse chicks waar we nog een tijdje mee gepraat hadden.

De volgende morgen hadden mijn broer en ik een keiharde kater (2 thaise biertjes...dat doen we dus ook niet meer). Tas inpakken, haasten haasten, niet douchen want straks komen we te laat!!Eenmaal aangekomen had de trein 2 1/2 uur vertraging, waren we ondertussen perongelijk nog in een verkeerde trein gestapt ook...ging erg lekker dus. Eenmaal in de trein ging het wel, veel naar buiten kijken, slapen, lezen..na 12uur reizen kwamen we in Chiang Mai aan.

We vonden een erg leuk hosteltje voor een luttele 2,50 euro p.p. De mensen waren ook erg aardig. De eerste dag hebben we 2 skrale fietsjes gehuurd en Chiang Mai verkent. Na een tijdje volgden we de bordjes naar een waterval. Het was het fietsen zeker waard want het was echt een hele mooie omgeving. We raakten in gesprek met 2 Amerikanen, ze vonden een plantje die dichtklapje als je het aanraakte, heel gaaf..ECHT WAAR!. Na een beetje pootjebaden gingen we een beetje offroad de berg op, wij hebben geen gids nodig wij redden ons wel:D. Na een uurtje lopen kwamen we weer op een autoweg, toen zijn we weer terug gelopen. Onder het lopen hebben we meerdere fietsers aangemoedigd, ze klommen de berg op met veel gezweet en gepuf..dat wilden wij ook! Maar het werd al laat dus gingen we weer terug naar hostel.

Next day naar het kleine stadje Tham Chiang Dao. Een bustrip zonder airco (zo reizen wij het liefst, een beetje afzien voor een euro minder, tussen de locals). Het was een heel rustig stadje, mijn broer heeft daar ontbeten en ik gescheten. De toilet was echt heeeel laag (zeg maar kleuterformaat) en ze hadden geen stromend water..mijn drol was na 7 emmertjes verdwenen:D. Na dat gebeuren gingen we richting de grotten!. We hadden de keus taxi of lopen, we zijn geen mietjes dus hebben we de volle 7km gelopen. Onderweg mooie vlinders, krekels, salamanders en andere beesten gezien. Ook de bewoners vonden het blijkbaar erg apart da wij daar liepen:D. De grotten zelf waren mooi. We kregen een gids die elke keer een rotsblok aanwees en zei: ELEPHANT, LION, EGG. Soms leken de rotsblokken er op, maar vaak kon ik mijn lach moeilijk inhouden. We hadden daarna nog de goudkarpers en katvissen eten geven en daarna gingen we weer zuruck. Na 100meter lopen stopte de eerste de beste thaise pickup truck waarmee we naar chiang Doi reden..onderweg kregen we nog Thaise bier, toch maar opdrinken (erg aardig aanbod dus ik heb daar wel een beetje hoofdpijn voor over). Onderweg nog wat thaise woordjes geleerd, pompoen is dankjewel. De terugweg in de bus moest ik erg nodig plassen, 2 uur lang ophouden en voor 3 bath(sen) erg opgelucht naar de wc.

Savonds gingen we naar de shopping mall, een beetje chillen, mark gamen tegen thaise gasten en ik katvis gegeten ( die ik misschien 4 uur geleden heb eten gegeven) van de bbq. Het smaakte naar kip, kipvis!.

Dat is ut

Tschus!

• 30 Juni 2008 - 16:53

Je Moeder:

nou, dit was een heel braaf verhaal na dat vorige man-vrouw-man gebeuren. Maar wel heel goed te lezen, ik zie jullie daar gewoon lopen. Nog steeds geen diarrhee nico met je 7 emmertjes.....